23 Ağustos 2022 Salı

PUBG İsim Şekilleri

PUBG içerisinde birçok oyuncu mevcut. Bu oyuncuları diğer oyunculardan ayırmamızı sağlayan yegane ayırıcı etken tabii ki isim. Her oyunda olduğu gibi nick şeklinde İngilizce olarak ifade ettiğimiz isimler PUBG'de de çok önemli. Birçok oyuncu PUBG isim şekilleri kullanarak kendine özgü havalı bir isim oluşturuyor.

Kimi oyuncular isimlerini araçlar yardımıyla oluştururken kimi oyuncular ise direkt kendileri semboller seçip bir isim oluşturuyor. Yardımcı araçlar ne işe yarıyor soruyorsanız, ana nick'inizi araca girdiğinizde sonsuz olasılıkta sembollü, şekilli isimler oluşturuyor. Bu sayede kendiniz pek uğraşmadan hazır olarak araç üzerinden istediğiniz şekilli nick'i kopyalayabiliyorsunuz.

PUBG Şekilli Semboller

Bu araçlardan biri de Oyungar PUBG Şekilli Nick Oluşturucu aracı. Bu araç sayesinde ana isminizi girdikten sonra sonsuz olasılıkta şekilli semboller ile isim oluşturabiliyorsunuz. Alttaki resimden de görebileceğiniz gibi araç bize aşağı kaydırdıkça sonsuz isim sembolü içeren nickler üretiyor.

PUBG İsim Şekilleri oluşturucu.

Şekilli sembollerle yapılmış isimlerden birini seçip kullanabilirsiniz. Bunun dışında hazır olarak eğer bir ana isminiz bile yoksa isim oluşturucu sayfadaki menüden PUBG isim önerileri sayfasını ziyaret ederek ilham alabilirsiniz.

Oyuncular için isim seçmek gerçekten çok önemli bir konu. Oyunu oynarken herkesi bizi ilk görüşte yargılayacağı şey ismimiz. Etkileyici bir isim ile oyun dünyasında gerçekten tanınabilirsiniz. Yanlış isim tercihleri ise insanlar tarafından düşük görülmenize yol açabilir. PUBG içerisinde şekilli isim kullanımı oyuncular arasında da çok yaygın. Bu yüzden sade isimler görmeniz biraz zor, herkes olabildiğince dikkat çekici semboller içeren isimler kullanıyor. Bu yazıda www.oyungar.com içerisindeki PUBG isimleri araçları ve sayfaları üzerine konuştuk. Sonraki yazımızda görüşmek üzere.

Sonraki Paylaşım
Önceki Paylaşım
Önerilen Paylaşımlar

1 yorum: