4 Eylül 2015 Cuma

Metin 2 Oyun İnceleme | Dinamit Kenti

Metin 2 Oyun İnceleme
Metin2, eski bir oyundur.Bu oyunda 3 bayrak ve 4 adet karakter bulunmaktadır.Bu karakterler;

1)Savaşçı (çoğunluk bu karakteri seçer çünkü bu karakter çok kolay kasılmaktadır ve gücü pekte küçümsenmemelidir.)

2)Sura (benim seçimimdir çünkü hem kasılması çok zor değildir ve bence skilleri çok güçlü bir karakterdir.)

3)Ninja (bu karakter oyunda pek fazla kullanılmaz çünkü kasılması zor bir karakterdir.Kısacası bu karakter emek ister 

4)Şaman(bu karakter ise en zor kasılanıdır ondan oyunda en az seçilen karakterdir.Zoru sevenleri en iyi seçimidir ve bence suradan sonra en güçlü karakterdir )


Her karakterin kendi içerisinde 2'şer tane skill seçimi vardır.Savaşçıda zıhınsel ve bedensel.Surada büyülü silah ve kara büyü.Ninjada yakın dövüş ve uzak düvüş.Şamanda ise ejderha gücü ve iyileştirmecidir.

Bu oyunda 3 farklı bayrak vardır.Mavi ,sarı ve kırmızıdır.Oyuna yeni başlayanlar genellikle maviyi seçer ve insanlar birazdaha güçlenir kırmızı olur ve en son sarı olur genellikle çünkü kasıldığımız yerde sizin gibiler olacaktır mesela yeniyseniz yanınızda mavi bayrak olacaktır onun sizi rahatsız etmesini izstemezsiniz onun için sizde mavi olursunuz . Fakat demek değilki bu en başta bile sarı bayrakla başlayamayız.Tabiki başlayabiliriz.Ben sadece genellikle yapılanı belirttim.

Oyunu detaylı öğrenmek isterseniz oynamanızı tavsiye ederim çünkü gerçekten yazarak öğrenilecek bir oyun değil çok ayrıntılı bir oyundur.Fakat başlamanızı pek de tavsiye etmem çünkü oyun hem illümünatidir ve bağımlılık yapan bir oyundur.

Lütfen alıntı yapmayınız.
Bu yazı tamamen bana aittir.

Dinamit Kenti-
Sonraki Paylaşım
Önceki Paylaşım
Önerilen Paylaşımlar

0 yorum: