30 Temmuz 2018 Pazartesi

YouTube Karanlık Tema Özelliği Android'e Eklendi!




YouTube Karanlık Tema Android'e Eklendi!

Selamlar sevgili Dinamit Kenti okuyucuları bu yazımızda YouTube Karanlık Tema'nın Android platformuna gelmesi hakkında konuşacağız.

Google ile aynı bünyede bulunan YouTube, yeni gelen güncellemelerini ilk olarak bulunduğu bünyede olan Google Play değil de IOS platformuna sunuyordu. Bunun kanıtı olarak en son eklenen karanlık tema özelliğini gösterebiliriz. IOS'da uzun zamandır bulunan karanlık tema özelliği en sonunda Android platforma da geldi. Youtubeye karanlık tema eklenmesinin sebebi olan beyaz rengin gece saatlerinde gözleri yorması. Youtubede buna çözüm getirmek için karanlık tema güncellemesini Android platformda paylaştı. Youtube uygulamasının Android için en son sürümünü Google Play Store'den indirebilirsiniz. Karanlık Temayı nasıl açacağız derseniz Youtube'a girin ardından profil, ayarlar, koyu tema seçeneğini aktif ettiğinizde karanlık tema açılacaktır. 



Bu karanlık tema çıktıktan hemen sonra kullanmaya başladım. Bu temayı sadece gece değil hem gece hem gündüz kullanıyorum çünkü çok hoş bir tasarımı var. Peki sizin düşünceleriniz neler? 

Ayrıca okumadıysanız 40TL'ye Akıllı Telefon adlı makalemizi de buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Sonraki Paylaşım
Önceki Paylaşım
Önerilen Paylaşımlar

1 yorum:

  1. https://dinamitkenti.blogspot.com/2018/07/minecraft-152-indir.html
    https://dinamitkenti.blogspot.com/2018/07/fortnite-turnuva-sralamas.html
    https://dinamitkenti.blogspot.com/2018/07/fortnite-pasta-yerleri.html
    https://dinamitkenti.blogspot.com/2018/07/android-fortnite.html

    YanıtlaSil