26 Ağustos 2018 Pazar

Fortnite Mühimmat Desteği

fortnite muhimmat destegi

Fortnite Mühimmat Desteği


Fortnite Mühimmat Desteği ; Selamlar sevgili Dinamit Kenti okuyucuları bu yazımızda Fortnite mühimmat desteği nerede? Mühimmat desteği nedir? gibi sorulara cevap vereceğiz.

Fortnite'de son haftanın görevi olmasıyla birlikte mühimmat desteği çok aranan bir şey oldu. Bizde bu soruya cevap getirmek için bu makaleyi yazıyoruz. Mühimmat desteği herkesin bildiği dilde "air drop", "drop". Oyunu Türkçe oynadığımız için çok bilinmeyen fakat Türkçe anlamı olan bir isim kullanılıyor tabii ki. İnsanlar da üretilen içeriklerden dolayı mühimmat desteğini genelde İngilizce şekilde biliyorlar.


Son haftanın görevi mühimmat desteği açmak. Bu görev aslında çok basit bir görev. Mühimmat desteği denilen şey "air drop" şeklinde ifade edilen şey. Normal oyunda bu görevi yapmak uzun sürüp riskli olabilir. Fakat 50V50 oyun modunda hızlı bir şekilde bu görevi yapabilirsiniz. Mühimmat desteğinin belirli bir yere inmesi yok. Yani mühimmat desteği nerede sorusunun bir cevabı yok aslında. Fakat mühimmat desteği nedir derseniz, içinden nadir eşyalar çıkan bir kutu. Oyunun ortalarına doğru rastgele bir yere atılır. Bu yüzden atılma sesini duyduktan sonra nereye indiğini görmeniz gerekir.

Evet arkadaşlar bu yazımızın sonuna geldik. Fortnite mühimmat desteği hakkında yeterli bilgiyi edindiğinizi düşünüyorum. İyi günler dilerim.

Yazımız hoşunuza gittiyse bu yazımıza da göz atın: Fortnite Yanan Çemberler Nerede?
Sonraki Paylaşım
Önceki Paylaşım
Önerilen Paylaşımlar

0 yorum: