2 Ağustos 2018 Perşembe

Fortnite Yanan Çemberler Nerede?

fortnite yanan çember

Fortnite Yanan Çemberler Nerede?

Selamlar sevgili Dinamit Kenti okuyucuları bu yazımızda Fortnite Yanan Çemberlerin nerede olduğunu göstereceğiz.

Fortnite'da 4. haftanın görevlerinin gelmesi ile birlikte haritaya yanan çemberler eklendi. Bu yanan çemberler can götürmüyor fakat görevler için gerekli. Haritanın belirli yerlerinde bulunan yanan çemberler görevi tamamlamak için kullanılıyor. Görev arabalarla veya alışveriş arabası ile bu yanan çemberlerin içinden geçme görevi. Bu görevi merdiven koyarak yanan çemberin içinden geçiyoruz ve görevimiz oluyor. 5 tane yanan çemberden geçtiğimizde görevimiz tamamlanıyor ve 5 görev yıldızımızı alıyoruz. Haritadan alışveriş arabası veya normal araba bulduktan sonra yanan çemberlere git ve görevi bitir!

Gelelim yanan çember konumlarına, Dolambaçlı Dehlizlerin çok yakınında bulunan 3 çember var buradan çok seri bir şekilde çember görevinin 3/5'ini bitirebilirsiniz. Ayrıca Derbeder Deliğin üst kısmındaki 2 deponun yanında alışveriş arabası ve Derbeder Deliğin hemen yanında bir yanan çember bulunmakta buradan da hızlı bir şekilde yanan çember görevine bir sayı verebilirsiniz.

Bu kadar ip ucundan sonra beklediğiniz şeye gelelim harita üzerinde yanan çember konumları!


Evet arkadaşlar yazımızın sonuna geldik. Umarım merakınız gitmiş görevinizi bitirme heyecanı ile oyuna girmişsinizdir. İyi günler.

Ayrıca Fortnite ile ilgili okumadıysanız aşağıdaki yazılarımızı okuyabilirsiniz;

Sonraki Paylaşım
Önceki Paylaşım
Önerilen Paylaşımlar

2 yorum:

  1. Çok teşekkür ederin görevi bitirdim

    YanıtlaSil
  2. Kardeş sağol ya harita paylaşan hiç yoktu bitirdim görevi bende

    YanıtlaSil