16 Eylül 2018 Pazar

Fortnite 6. Sezon Yeni Harita!

fortnite yeni harita


Fortnite 6. Sezon Yeni Harita!

Selamlar sevgili Dinamit Kenti okuyucuları bugün çıkan bir haber sonucunda Fortnite Sezon 6 Haritasının internete sızdığı yönünde bilgiler bulunmakta. Gelin bu konuyu ayrıntılı bir biçimde inceleyelim. Bakalım gerçekten yeni haritamız olabilir mi?

Fortnite Yeni Harita Gerçek Mi?

Bildiğiniz gibi oyuna eklenen küp haritada belirli konumlarda sürekli dolaşmakta, küpün nereye gideceği hakkında binlerce teori, fikir ortaya atıldı. Peki gerçek ne?

Gerçek ne sorusuna cevap vermemize az kaldı Fortnite sezonunun bitişine 9 gün kaldı. Sezon sonunda bizi geçen sezon gibi sinematik bir sahne bekliyor olabilir mi? Geçen sezon roket fırlatışının sinematik bir sahnesi görülmüştü hemde tam oyunun ortasında! İnsanlar savaşırken birden bire bir roket sesi geldi ve herkes "Ne oluyor lan!" tepkisini verdi. Fortnite bizi bu tema ile gerçekten etkilemişti. Peki bu sezon etkilenecek miyiz?
Ben bu sezonda çok güzel bir sezon başlangıcı olacağını düşünüyorum. Aylardır hareket eden küpün hareketleri sonunda bitecek ve sonuna küpün gizemi çözülüp yeni sezona güzel bir güncelleme gelecek.

Peki yeni harita dediğimiz şey ne? İnternette bir gündür yeni bir harita resmi dolaşmaya başladı. Fakat henüz çok fazla yayılmadı. Harita gerçek mi değil mi tabii ki kesin bir bilgimiz yok fakat haritanın yapımından gerçek olabilecek gibi geliyor. Epic Games ekibi her zaman karşımıza sürprizlerle çıkan bir ekip peki bu sefer sürpriz bozulmuş olabilir mi? Hiç sanmıyorum. Her ne kadar bu haritanın yeni harita olabileceğine inanmasam bile bir gerçeklik payı bulunmakta. Epic Games ekibi bu haritanın yayılmasından sonra hiçbir açıklama yapmadı ve resmi oyuncular ile yalnız bıraktı. Çok yakın zamanda gelecek yeni sezon ile yeni harita mı gelir ne gelir bilmiyoruz artık.

Yazımızı okuduğunuz için teşekkürler, eğer içeriğimiz hoşunuza gittiyse diğer yazılarımıza göz atmanızı şiddetle öneririz, iyi oyunlar!
Sonraki Paylaşım
Önceki Paylaşım
Önerilen Paylaşımlar

1 yorum: