4 Ekim 2018 Perşembe

Fortnite Tüm Bozulmuş Bölgeleri Ziyaret Et

fortnite bozulmuş bölgeler

Fortnite Tüm Bozulmuş Bölgeleri Ziyaret Et Görevi

Selamlar sevgili Dinamit Kenti okuyucuları bu yazımızda Fortnite Tüm Bozulmuş Bölgeleri Ziyaret Et Görevi hakkında konuşacağız.

Ekimin 4'ü olmasıyla birlikte 6. sezon 2. hafta görevleri gelmiş bulunmakta. Bu görevleri hemen herkes yapıp savaş biletinde hızlıca seviye atlamak isteyecek. Her hafta kolay geldiği gibi bu hafta da görevlerimiz çok basit diyebiliriz. Bu görevleri yapmak için en fazla 15-20 oyun yetecektir diye düşünüyorum. Tabii ki bu sizin performansınıza bağlı. Umarım en kısa sürede bütün haftanın görevlerini bitirip hızlıca savaş bileti aşamalarınızı tamamlayıp ödüllere kavuşursunuz diyelim.


Sezon 5 ve 6'da gelmiş olan bozulmuş bölgeler ile ilgili olan görevimiz çok basit. Normal oyununuzu oynarken bile yapabileceğiniz bir görev. Bildiğiniz gibi küpün iz bıraktığı bölgeler değişti, siyahladı. Bu bölgelerin hepsine gittiğinizde göreviniz bitmiş olacak!

Bedava Savaş Bileti görevi olan tüm bozulmuş bölgeleri ziyaret et görevi çok kolay bir görev. Yazımızın en üstündeki haritada gördüğünüz gibi işaretli alanlara gittiğinizde görevleriniz olacaktır.
Eğer çok uğraşırsanız tek oyunda bile bu görevi bitirebilirsiniz.

Çok yakında diğer haftanın görevleri için yapım makalelerimiz gelecektir. Kendinize iyi bakın iyi oyunlar!
Sonraki Paylaşım
Önceki Paylaşım
Önerilen Paylaşımlar

0 yorum: