28 Mayıs 2019 Salı

Lol Wt Ne Demek?

LOL WT NE DEMEK?

  Selamlar sevgili Dinamit Kenti okuyucuları bu yazımızda LOL Win Rate (Lol Wt) hakkında konuşacağız. Haydi başlayalım Lol Wt Nedir?

  Herkes normal olarak League of Legends'da yüksek bir ranka ulaşmak veya sezonu 1.bitirmek ister. Bunun için yapılan olaylardan biri de Win Trade'dir.


lol wt nedir
  Win Trade yani kısaca WT genellikle yüksek ranklarda yapılan ve bir grup insanın 
kafalarında belirledikleri oyuncuyu sezonu 1. bitirmesi için yapılan olaydır. Oyuna girince o seçtikleri kişinin karşısına gelmeye çalışırlar ve bu olaya şans süsü vererek bilerek besler. Tabi ki her belirli durumlarda öldüğü için abartılmadığı sürece bunun bilerek yapıldığı belli olmaz ve ban yeme riski düşüktür

   Bunun yüksek ranklarda yapılma sebebi ise şudur ; Yüksek ranklarda daha az oyuncu olduğu için arkadaşınla aynı oyuna düşme olasılığın daha fazladır fakat elmastan daha düşük bir rankın varsa oyuncu fazla olduğu için arkadaşınla aynı oyuna gelmen çok zordur bu yüzden de bu ranklarda Win Trade yapılması zordur ve ben başkalarının hakkını yediğiniz ve bir nevi hile yapmak olduğu için bunu yapmanızı tavsiye etmem. 

lol wt nedir    Eğer bir gün challanger rankına erişebilirseniz belki sizde bunu düşünebilirsiniz fakat dediğimiz gibi oyunu sadece rank için değil rekabet faktörü ve eğlence için oynama benliğinizi kaybetmenize yol açacak bir durum sayılabilir. Bu yüzden oyun zevkiniz kısa sürede tükenecek sadece rank atlamak için oynayacaksınız. En sonunda istediğiniz yere eriştikten sonra hava atmaktan başka bir zevkiniz kalmayacak. Umarız legal yollarla rank atlar ve dereceli seviyenizi yükseltirsiniz. 


Umarız işinize yarayan bir rehber olmuştur, iyi oyunlar dileriz.
Sonraki Paylaşım
Önceki Paylaşım
Önerilen Paylaşımlar

1 yorum: