16 Ekim 2019 Çarşamba

Fortnite Kara Delik Ortaya Çıktı!

fortnite bölüm 2 kara delik
Fortnite Kara Delik

Fortnite Kara Delik

Selamlar sevgili Dinamit Kenti okuyucuları bu yazımızda Fortnite Kara Delik hakkında konuşacağız. Fortnite tekrardan bir olay yaratarak oyuna kara delik ekledi. Bunun üzerine yeni teoriler, yeni fikirler ortaya çıktıkça çıktı. Bizde sizlerle birlikte bu konuyu incelemek istedik buyurun konumuza geçelim.

Hala Fortnite oynuyorsanız en son etkinliği fark etmiş olmalısınız. Bir sürü roket haritayı yerlebir etti ve bir karadelik açılıp karadelik haritayı yuttu. Oyunun hikayesinin bitirişi olarak yorumlanan bu etkinlik aslında oyunun hikayesinin bitişi değil, sezonun bitişi, bölümün bitişi olarak ortaya çıktı.

Birçok insan bunu Fortnite Sezon 11 olarak yorumlandırdı fakat bunu Fortnite Bölüm 2 olarak yorumlandırmamız gerekiyor. Fortnite sezonu 10 sezonda bitirdi ve yeni bir bölüme geçti. Sezon sisteminin bir üst sistemi olan bölüm sisteminde sezonlar baştan başlayacak. Bu sistemi dizi sistemine benzetebilirsiniz. Genel olarak dizilerde bir sezonda geniş bir olayın üzerinde durulur sezon finalinde o olay çözülür ve diğer sezonda yeni bir olay ortaya çıkar aynı bu şekilde olacak.

Ayrıca oyun bize bu yok oluş hikayesi ile her şeyin aşama aşama ilerleyip yok olacağını da bir nevi anlatmış oldu. Üstün teknolojiye ulaştık tamam ama bu bizim sonumuzu mu getirdi? Fortnite'nin güzel yönlerinden biri de getirdiği yenilikler ile kendini sorgulatması.

İnsanlar sunucuların bir süre kapalı kalmasını oyunun bitişi olarak yorumladı. Fortnite kapandı mı?, Fortnite Battı mı? gibi sorular sosyal medya mecrasında dolanmaya başladı fakat bunun yeni bir başlangıç olacağı akıllarına gelmemişti. Fortnite ise en son duyurduğu "Fortnite Chapter 2 Trailer" videosu ile bunun bir son değil, yeni bir başlanıç olduğunu sosyal medya üzerinden kitlesine duyurdu.

Bu etkinlik sonucunda oyunun düşen oyuncu sayısında bir dengeleme olacağa benziyor. Yeni bölümle birlikte tekrar gündeme gelen Fortnite eski oyunu bırakan oyuncularının sevgisini tekrar kazanacak mı? Oyuncular eski Fortnite'yi özlemiş durumda eğer biraz daha eski haline geri dönerse çoğu oyuncunun döneceğine inanıyoruz.

Detaylı bilgi ve yazının devamını okumak için buraya tıkla!
Sonraki Paylaşım
Önceki Paylaşım
Önerilen Paylaşımlar

0 yorum: