25 Eylül 2015 Cuma

Whatsapp’ta Mavi Tiki Kapalı Olan Kişiyi Görme


Merhaba Dinamit Kenti okuyucuları. Bu günkü konumuz "Whatsapp’ta Mavi Tiki Kapalı Olan Kişiyi Görme".

Bildiğiniz gibi dünya'da en çok kullanılan mobil iletişim uygulamalarından biri. Ayrıca bir çok kişi bir mesaj gönderildiğinde 2 tane tik mavi renk'e dönüyor. Bazı kişiler ise gördüğü halde zamanı olmayıp bakamadığı için mavi tikleri kapatıyor. Ve musait olduğu zaman yanıtlıyor. Böylece hem gördün hemde cevap vermedin olayları çıkmıyor.

Aşağıda daha ayrıntılı bilgiler bulunmakta ;

Whatsapp’ın yeni özelliklerinden biri bildiğiniz gibi kişinin yazdığımız mesajları okuyup okumadığını görebilmek. fakat bu özellik whatsapp ayarlarından kapatılabilmektedir.
whatsapp’ın gizlilik ayarlarından eğer gibi mesajı okuduğunuzu karşı tarafın görmesini istemiyorsanız mavi tik özelliğini kapatabilirsiniz. eğer ki bu özellik kapalıysa, size mesaj yazan kişi okuyup okumadığınızı bilmiyor ve karşı tarafa mavi tik gitmiyor.



watsap-mavi-tik-kapatma 



Stalk yapmayı seven insanlar mavi tikin kapatılabilmesinden oldukça rahatsız olmuşlardı. fakat geçtiğimiz günlerde dijital gelecek hareketi temsilcisi özgür uğur bu engeli aşan bir açık buldu.
bu açığa göre siz karşıdaki kişiye bir ses dosyası gönderirseniz, gönderdiğiniz kişinin mavi tik özelliği kapalı olsa bile ses dosyasını dinlediğinde mavi oluyor. ama yazı yazdığınızda, resim ya da video gönderdiğinizde mavi tik olmuyor.
bu sayede kimlerin mavi tiki kapalı kimlerin mavi tiki açık görebiliyorsunuz.

Lütfen alıntı yapmayınız. Dinamit Kenti !
Sonraki Paylaşım
Önceki Paylaşım
Önerilen Paylaşımlar

0 yorum: