7 Ağustos 2018 Salı

Fortnite Dengeli Fırtına

fortnite dengeli fırtına oyun modu

Fortnite Dengeli Fırtına 

Selamlar sevgili Dinamit Kenti okuyucuları bu yazımızda yeni gelen güncelleme ile birlikte oyuna gelen sınırlı oyun modu Fortnite Dengeli Fırtına oyun modundan bahsedeceğiz. 

Oyuna 7 Ağustos Salı günü v5.20 güncellemesi geldi. Yeni gelen güncelleme ile öne çıkan şeylerden biri yeni gelen Çift Namlulu Pompalı Tüfek ve Fortnite Dengeli Fırtına oyun modu. Biz bu yazımızda Fortnite Dengeli Fırtına oyun modu hakkında konuşacağız tabii ki.

Bildiğiniz gibi oyun sonundaki güvenli alan(safe) yer değiştirebilir şekilde düzenlenmişti. Yani güvenli alan(safe) sağa sola bir yerlere yer değiştirebiliyordu. Fortnite ekibi ise bunu neden normal oyundaki güvenli alanlara eklemiyoruz diye düşünmüş olmalı ve Fortnite Dengeli Fırtına oyun modunu bize sundular.

Bu oyun modunda bütün güvenli alanlar yer değiştirir durumda. Yani nerede duracağını iyi bilip sürekli haritayı takip etmelisiniz güvenli alan hasarı can yakıyor! Bu mod için güvenli alan hasarı 10 yapılmış yani eğer fırtına içinde kalırsanız eğer canınız tamamen doluysa 10 saniye hayatta kalabilirsiniz. Fırtınalara dikkat etmeniz gerek!

Ayrıca Fortnite Dengeli Fırtına oyun modu için çok zorlayıcı bir etken konulmuş güvenli alan çemberi yok! Yani o beyaz çizgi artık yok. Fırtınanın nereye doğru ilerlediğini takip etmek için sürekli haritaya bakmak zorundasınız! Yazımızı bitirmeden önce son bir şey daha eklemek istiyorum bu Fortnite Dengeli Fırtına modunda öldürme, ölüm ve zaferler profile işleyecek. Yani 50v50 modu gibi değil.

Evet arkadaşlar bu yazımızda Fortnite Dengeli Fırtına oyun modu hakkında konuştuk. Diğer yazılarımızı okumadıysanız onlara da bir göz atabilirsiniz.

Sonraki Paylaşım
Önceki Paylaşım
Önerilen Paylaşımlar

2 yorum:

  1. Yeni oyun modunu sevdim dostum!

    YanıtlaSil
  2. Yeni oyun modu güzel ama solo girmeyi tercih ederim :)

    YanıtlaSil