5 Ağustos 2018 Pazar

Fortnite Hızlı İnme

Fortnite Hızlı İnme

Selamlar sevgili Dinamit Kenti okuyucuları bu yazımızda Fortnite Hızlı İnme hakkında konuşacağız.

Fortnite'de ineceğiniz yere hızlı inmek gerçekten çok önemli bir etken. Eğer hızlı inerseniz bütün lootları (ganimetleri) hızlı bir şekilde toplayıp biraz geç inen insanların yanına hızlıca gidip onları öldürebilirsiniz. Eğer hızlı bir iniş yapmazsanız anlattığım şeyler sizin başınıza gelebilir. Çok geç indiğiniz için indiğiniz evde ya adam olacak ya da o evdeki ganimetler toplanmış olacak bu yüzden hızlı inmeye özen göstermeniz gerekmekte.

Fortnite Nasıl Hızlı İnebilirim?

Bu sorunun cevabı aslında çok basit. Oyuna erken başlayan insanlar inerken ineceği yerin hemen üstünde veya uçak çok yaklaşınca iner ineceğiniz yerin hemen üstüne atlamak çok yanlış bir şeydir. İneceğiniz yerin biraz uzak bir noktasında atlayarak dimdik aşağı bakarak çok hızlı aşağı ineceksiniz bu sayede zemine hızlı indik şimdi sıra geldi inmek istediğimiz yere hızlı inmekte bunu ise uzaktan dimdik indiğimiz noktadan evin üstüne tam süzülecek şekilde ayarlayıp inmeniz gerekmekte. 

Şimdi en ince şeye gelelim. En ince bilgimiz ise paraşüt yerden belirli bir yükseklikte otomatik açılır yani eğer dağın üstünde iseniz daha çabuk açılacaktır paraşüt bu yüzden çok yüksekte kalacaksınız ve çok uzun sürede iniş yapacaksınız. Fakat alçak zeminlerin üstünden süzülerek giderseniz paraşüt en alçak yerde açılana kadar zamanınız olacaktır.

Yazımı okuduğunuz için teşekkürler. Eğer okumadıysanız alttaki yazılarımızı da okuyabilirsiniz.

Sonraki Paylaşım
Önceki Paylaşım
Önerilen Paylaşımlar

1 yorum:

  1. Kardeş sağolasın ben hızlı iniyom sanıyodum seri inmeye başladım artık baya

    YanıtlaSil