8 Ağustos 2018 Çarşamba

Fortnite İnilecek Güzel Yerler

fortnite güzel yerler

Fortnite İnilecek Güzel Yerler

Selamlar sevgili Dinamit Kenti okuyucuları bu yazımızda Fortnite İnilecek Güzel Yerler hakkında bahsedeceğiz.

Herkes oyun kazanmak ister değil mi? Bu yazıda hiç 1. olamamış veya az olmuş kişilere nasıl 1. olabilecekleri hakkında bilgiler vereceğiz. Tabii ki 1. olma garantiniz yok bir adam gelip kafanıza pompalı ile tek atabilir sonuçta değil mi?
1.'lik 1.'lik 1.'lik herkesin uğruna oyunu oynadığı şey. Aslında o kadar da zor olmamalı değil mi?
Eğer oyuna yeni başladıysanız zor! Fakat bu yazımızda tüm kitlelere hitap ettiğimiz için yeni başlayanından, orta seviyesine orta seviyesinden 50-100 galibiyeti olana kadar hitap ediyoruz!

Biz yazımızda biraz teknik açıdan kazanmayı kolaylaştırma üzerinde duracağız. İneceğiniz yer üzerine! İneceğimiz yerin ne önemi var kol varsa oynarız yoksa oynayamayız diyor olabilirsiniz fakat bu yargı aslında çok yanlış tabii eğer 1. olmak için oynuyorsanız. Eğer benim için 1. olmak çok önemli değil çok adam vurmak istiyorum diyorsanız belki doğru olabilir. Fakat bu yazımızda 1.'lik üzerine konuşuyoruz değil mi? Haritamıza çok fazla yer var yani inebileceğimiz çok alternatif var bu alternatifi güzel kullanırsak birinci olmamız kolaylaşabilir nasıl mı?

Otobüsün gittiği yol üzerindeki yerlere atlama!
 Evet otobüsün gittiği yol üzerindeki yerlere atlamamanız gerekiyor çünkü otobüs çizgisinin geçtiği yerlerin hemen altına çok fazla adam iner. Otobüsten direk dimdik indikleri için çabuk olduğunu düşünüp otobüsün altındaki yerlere atlarlar sakın bunu yapmayın!

Oyunu kazanmak için atlayabileceğiniz yerler:
 Oyunu kazanmak için tabii ki net atlayabileceğiniz bir yer yok fakat Fortnite çok hızlı bir oyun çok kısa sürede 20-30 kişi kalıyor bu yüzden eğer amacınız birinci olmaksa adam görmeden eşya toplamak sizin için çok iyi olacaktır. 

Dolambaçlı Dehlizler
Dolambaçlı Dehlizler evet neden mi burası çünkü çok az kişi iniyor! Evet çiftli veya ekipli girerseniz en fazla bir çift veya bir ekip gelecektir tabii ki istisnalar kaideyi bozmaz bazen daha fazla kişi gelebilir yani bizi linç etmeyin sonra. Çiftli veya ekipli olduğunuzda herkes güzelce lootunu (eşya toplama) yapar ve savaşa hazırlanırsınız. Zaten kimse inmedi ise işiniz kolay orayı tamamen lootlayın tamamen lootladığınızda tahminen 20-40 arası bir kişi kalacaktır gerisi sizin işiniz!

Evet daha fazla içeriği uzatmamıza gerek yok şimdi alta Dolambaçlı Dehlizler gibi olan yerleri yazacağım oralarda aynı şekilde buyurun:
Kibirli Kıyılar
Sessiz Sinema
Belki Başıboş Baraka ve Ağlayan Ağaçlığı da bu listeye katabiliriz.

Evet arkadaşlar yazımız sonuna geldik umarım işinize yaramıştır. İlginizi çekebilecek şeyler;


Sonraki Paylaşım
Önceki Paylaşım
Önerilen Paylaşımlar

2 yorum:

  1. Merhaba, Fortnite hakkında çok fazla bilgi veren site görmüyorum. Yazınızı beğendim. İyi çalışmalar.

    YanıtlaSil